ISMERTETŐ

Egy egyedülálló kedvezménykártya Sopron és környéke lakosainak:
Plusz Card

A kis plasztik kártya valódi tartalmat rejt: birtokosai színvonalas, sok éves hagyományokkal rendelkező soproni, illetve Sopron környéki cégek termékeihez, illetve szolgáltatásaihoz juthatnak hozzá kedvezményesen. A Plusz Card kedvezménykártyával több mint 70 vállalkozás kínálatát vehetjük igénybe zömében 10-30 százalékkal olcsóbban, de a lelkes szervezői csapat folyamatosan bővíti a listát. A kártya a megvásárlás után azonnal használható, és egy évig érvényes. A soproni lakosokon kívül a vidékiek is igénybe vehetik a kártya kedvezményes szolgáltatásait.

________________________________________

Hogy miért éri meg beszereznünk egy Plusz Card kártyát?

Röviden: plusz nélkül nincs mínusz. A 12 hónapig felhasználható kártya csupán 10 ezer forintba kerül, és akár azonnal, de hosszú távon mindenképpen megtakaríthatunk vele több tízezer forintot. Ha például beiratkozunk a VLS Oktatási és Vizsgaközpont bármelyik tanfolyamára, a tandíjból rögtön kapunk tíz százalék kedvezményt. Ha szeretnénk lecserélni a megunt konyhabútorunkat, a Cliff Konyhastúdió bármelyik kollekciójához akár 25 százalékkal jutányosabb áron juthatunk hozzá. Azonban nem csak ilyen nagyobb beruházásokban érdemes gondolkodni. A kártyához csatlakozott benzinkút, pékség, papír-írószerbolt, étterem, autószerviz, cipész és még sok más olyan vállalkozás, akik a napi szükségleteink kielégítését szolgálják. Náluk minden egyes vásárlásnál csak fel kell mutatnunk a kártyát, és máris megkapjuk a mínuszt.

________________________________________

A Partnerek aloldalon feltüntetett kedvezmények 2020. szeptember 15-ig érvényesek.

________________________________________

A Szénási Ferenc grafikus által tervezett esztétikus kártyát a sztarinfo.com internetes címen lehet igényelni, illetve az alábbi értékesítési pontokon lehet megvásárolni:

• Sopronban: Bodnár Optika, OLiv Virág- és ajándéküzlet, Solo Étterem, Kiwisun.

• Fertődön: Fertődvill.

Plusz Card Partnerek

Kártyaigénylés

Bruttó 10.000 ft/év