Vitality SzoláriumA Vitality Szolárium első stúdióját pontosan 10 évvel ezelőtt nyitotta meg. Mostanra 8 stúdióval közel 40 géppel Sopron vezető szolárium hálózatává vált. Igényes, klímatizált üzleteink minden városrészben megtalálhatóak. A piacvezető Ergoline, Soltron fekvőgépeink nagy része klímás felszereltségű. Gépválasztékunkban megtalálhatók az Ergoline, Sunless, Luxura XXL-es vibrós álló gépek is. Alakformálás barnulás közben.
A Rét és a Vitnyédi utcai (InterSpar) üzletekben kb. 30 féle szoláriumkrémet is lehet vásárolni. A szoláriumkrémek elősegítik a barnulást, amely tartósabb lesz. Védik és ápolják a bőrt. Felkészítik a bőrt a barnulásra.
Számunkra fontos a vendégek elégedettsége, ezért figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük üzleteinket és gépparkunkat. A kertvárosi Besenyő utcai üzletünkben már megérkezett az Ergoline Excellence 800 IQ gépünk:

A Vitnyédi utcai (InterSpar) üzletünk 2013-ban az országban elsők közt csatlakozott a nemzetközi Csokiszolárium Hálózathoz. Majd ezt követően az aranyhegyi (Rákosi út 61/A) és a kertvárosi (Besenyő utca 18. Aldival szemben) üzlet is megkapta ezt a lehetőséget. Így a Chocolatte Brown Csokiszolárium hálózatban soproni kizárólagosságot szerzett a Vitality Csokiszolárium.
A hálózati üzletekben csak első vonalas márkákat találhatunk, így kizárólag magas minőségi előírásoknak megfelelő szolárium  észülékek és kozmetikumok várják a vendégeket.
Csak a hálózati szalonokban érhető el a Premium Csokicső! Más szolárium szalonok ezt a jogvédett kiváló minőségű csövet nem használhatják, azaz nem is reklámozhatják! Az üzletekben a csőcseréket központilag rendszeresen ellenőrzik.
Minden Csokiszolárium csokicsöves szalon, de nem minden csokicsöves szalon Csokiszolárium!

További VITALITY SzoláriumokVissza a cikkekhez!