Bemutatkozás


Sopron a kezemben – Sopron a zsebemben

Sopron új információs és reklám kiadványát tartja a kezében. A Sztárinfó egy havonta megjelenő program és hirdetési ajánló, amely 37 000 háztartásba jut el. Kiadványunk a városban egyedülálló, hiszen több, mint egy hirdetési lap. Gondosan összeállított programkínálattal szeretnénk segíteni a szabadidő tartalmas eltöltésében. Komoly és könnyű zenei koncerteket, színházi előadásokat, kulturális eseményeket, moziműsort és sport rendezvényeket egyaránt ajánlunk, de fontos közérdekű tartalmakat is megtalál nálunk. Gyógyszertári ügyelet és az aktuális véradási információk is helyet kapnak a lapban. Ugyanakkor egy egyszerű programfüzetnél is többet nyújtunk, hiszen nálunk értesülhet a Sopronban és környékén működő vállalkozások, üzletek akcióiról, újdonságairól. Egyszeri megjelenéssel egy egész hónapig láthatóak a hirdetések.


Elfér a zsebében – Sztárinfó applikáció

A Sztárinfó nem csak nyomtatott formában jelenik meg, az interneten is megtalál minket. A sopronireklam.hu oldalon folyamatosan frissülő tartalommal találkozhat aktuális, hasznos információkkal. Ezen kívül a Sztárinfó ingyenesen letölthető mobil applikációval is rendelkezik. Így Ön bárhol, bármikor tájékozódhat hirdetéseinkről, valamint a városban zajló rendezvényekről. Abban is segítünk, hogy a kiválasztott helyszínt könnyedén megtalálja. Az applikációhoz tartozó térkép ebben nyújt segítséget. Keresse a Sztárinfót a postaládákban és a gyűjtőládákban, valamint töltse le okos-telefonjára applikációnkat. Ne feledje: Minden program Sopronban hónapról hónapra a Sztárinfóban.


Köszönjük hirdetőinknek bizalmát és kiemelt támogatóink együttműködését!


Nem kell hetente hirdetni, hirdessen havonta egyszer NÁLUNK! MEGÉRI!

Hirdessen 37.000 példányszámban (A3-as méretben) havonta, Sopron összes postaládájában megjelenő újságunkban! A kiadvány tartalmazza az aktuális hónap kulturális programjait, ezzel biztosítjuk az újság megőrzését.


Kereső

Keress több mint 985 hirdetés között!Nézd meg ezeket isSzabó Sírkő Kft

9625 Bő, Petőfi Sándor u. 15.


+36 30 927 9407


Bővebben