PLAZA GyorsvarrodaVarrodánk 2008-ban alakult, egy kicsi javítóműhelyként, 1 varrónővel. Az évek során folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, mind szakmailag,mind terjedelemben egyaránt. Így a folyamatosan fejlődő világ és vevői igények teljes körű kielégítése érdekében létszámunkat bővítettük, szakmai tudásunkat tovább fejlesztettük. Gépparkunk jelen időre minden gyártási, javítási folyamatot kielégít. Egyedülálló alapanyag készlettel rendelkezünk,mely munkák során időt és pénzt takarít meg vevőinknek.

Jelenleg Sopron város legnagyobb gyorsvarrodája vagyunk.

Továbbra is a hét minden napján, megfelelő szakmai kollégákkal és precíz, pontos, gyors munkavégzéssel törekszünk vevőink elégedettségére. Szinte minden kellék rendelkezésre áll raktárkészletünkből, amennyiben vevőnknek egyedi igénye van, pár napos határidővel teljesítjük.

A Sopron Plaza megújulása folytán új, nagyobb, elegánsabb üzletbe költöztünk, így vevőink az I. emeleten a H&M mellett érnek el bennünket.

Munkánkat kollégáinkkal együtt szívvel-lélekkel végezzük, törekszünk mind a vevői elégedettségre, mind a jó csapatmunkára egyaránt.

Feljődésünk részét képezi, hogy 5 évvel ezelőtt belevágtunk a komplett felsőruházati gyártásba, ahol szintén jelentős sikereket elérve elégedett megrendelőink között tudhatjuk Franciaország neves márkáit, illetve több bécsi designer kollekciójának folyamatos gyártását, és utolsó sorban Magyarország piacvezető női felsőruházatának gyártását is. A magas minőségű felsőruházati kollekciókat főként nyugat-európai divatcégek megrendelésére gyártjuk.

Ezen felül foglalkozunk egyedi, személyre szabott elegáns öltözékek, illetve csoportos fellépőruhák elkészítésével is.

Vállalkozásunk több, mint 20 főt foglalkoztat, szakképzett varró, vasaló, recepciós munkatársakat.

Cégünknél a szellemi és fizikai dolgozók egyedülálló munkája eredményezi azt, hogy a vásárlók kezébe kifogástalan termék kerüljön, mind a gyártó, mind a javító üzleteinkben egyaránt.

Üzleteinkben a fejlett technikát szakértő kezek segítik, melyekben benne rejlik mindaz a tudás, mellyel hajdan a régi szabómesterek dolgoztak. A termék előállítását kísérő folyamatokat képzett és tapasztalt kollégák irányítják. Tudásunkat megosztjuk egymással és a pályakezdőkkel. Jó kapcsolatot ápolunk ruhaipari tanulók képzőhelyeivel.

Termékeinkre minőségi garanciát vállalunk.

Sopron Pláza, az 1. emeleten, a H&M mellett.
Sopron Lackner K. u. 35. Tel.: +36 30/287-7607
Nyitva tartás: Hétfőtől szombatig: 8.00–19.00.
Vasárnap: 10.00–19.00

 Vissza a cikkekhez!