PhysiopointEgyéni méretre állítható, 3 Dimenziós, aktív gerincnyújtó eszköz

Cervico 2000 járóbetegek ellátásra alkalmas nyújtó eszköz akut és krónikus nyaki fájdalmak kezelésére.A Cervico 2000 könnyen egyénre szabható és az egyike azon kevés eszköznek, amely 

lehetővé teszi a nyaki gerinc szimmetrikus és aszimmetrikus nyújtását.

 

Cervico 2000 a fájdalom  csillapításán túl a fájdalom tényleges okát kezelve a rendellenességek és sérülések (sérv, elcsúszott csigolyák. torticollis és az ostorcsapás) gyógyulását aktívan támogatja.

A kezelés során a páciensek mozognak és könnyű gyakorlatokat végeznek az aktiv rehabilitáció elérése érdekében.

 

Klinikai kutatások

A nyújtás csökkenti az ideg gyökerére és a durazsákra ható gyenge nyomást. A porckorong problémákat izomgörcsök és
csökkent folyadékáramlás kíséri, amelyek a porckorong degenerációjának gyorsulásához vezetnek. A kutatások azt mutatják, hogy a folyadékáramlás elengedhetetlen a porckorongok normál biomechanikai tulajdonságainak
fenntartásához, és ez akkor lehetséges, amikor a gerinc mozgásban van. A Cervíco 2000 kezelés alapja a mozgás és nyújtás kombinációja. amely egyidejűleg csökkenti a nyomást, lehetővé teszi a folyadékáramlást, javítja a mozgástartományt (ROM) és elősegíti a gyógyulást. A Cervico 2000 lehetővé teszi, hogy a nyújtóerőt közvetlenül a nyaki csigolyákra alkalmazzuk (a cervikális lordózis mellett), miközben megtartjuk a páciensek mobilitását.

A dinamikus 3D nyújtás kezelőeszköze

A Vertetrac ambtiláns ágyéki nyújtórendszere a gerincoszlop alsó traktusában fellépő hátfájás és az isiász innovatív és költséghatékony kezelésére alkalmazható. A Vertetrac több a hagyományos nyújtásnál. A nyújtás függőleges és vízszintes erővel történő kombinálásával egyidejűleg 30 dekompressziós nyújtási terápiát alkalmaz, Ez a könnyű és hordozható eszköz nem csak a fájdalom tüneteit. hanem annak okait is kezeli. A Vertetrac kezelés alatt a betegek teljes mozgásszabadságot élvezhetnek, amivel költséghatékony és kiváló eredményeket rövidebb idő alatt érhetnek el.

 

D.B.S. az ismeretlen eredetű (idinpathiás) gerincferdülés kezelésére
D.B.S. (Dynamic Brace System) olyan eszköz, amely a függőleges húzóerőt vízszintes erővel kombinálja, és a gerinc görbületi ívenek csúcsán helyezhető el. A D.B.S. rendszert néhány napig tartó rövid időtartamú kezelésekhez tervezték.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kovács Edith

Gyógyközpont vezető
Physiopoint
Gyógyközpont
9400 Sopron,
Várkerület 77./II.

Recepció:
+36 30 398 25 13Vissza a cikkekhez!