Légy okosabb a konkurenciánál!


A vállalkozás legfőbb elérhetőségei


Telefonszám: +36 99 655 133 - Ha felhívod - kérlek, hogy hivatkozz a SztárInfó weboldalára!


Cím: 9423 Ágfalva, Kosbor u. 21.

Cégvezető: Báthori Mátyás Gábor

Titulus: Okleveles kommunikátor, szabadúszó webprogramozó

E-mail cím: info@ab-marketing.hu

Facebook: alwaysbettermarketing

Webcím: ab-marketing.hu

Mobiltelefon: +36 20 237 7495

Szlogen: ... több mint honlapkészítés!

GPS koordináták: ,Szuper! Hurrá!

Ennek a vállalkozásnak honlapja is van...

A(z) ab-marketing.hu webcímen további információkat is megtudhatsz róla!


A Sztárinfóban megtalálható hirdetés

Légy okosabb a konkurenciánál!

#honlapkészítés #sopron #weboldalszerkesztés #mobilra optimalizált #keresőbarát #korrekt ár/érték arány #minőség #adminisztrációs felület #wordpress #webáruház készítés #egyedi grafika #webdesign #sitebuild #ingyenes árajánlat és kiszállás #marketing tanácsadás #komplex rendszertervezés #szakértő programozás #havidíjak nélkül #egyszeri díjfizetés


Báthori Mátyás Gábor vagyok, Sopronban születtem 1987-ben. A szüleim – mióta az eszemet tudom – vállalkozók voltak és jelenleg is azok. Mindössze 14 éves voltam, amikor projekt alapú megbízások segítségével az első pénzösszegeimet megkerestem.

Több mint 10 éve foglalkozom holnapkészítéssel, már az első pillanatban “szerelemmé” vált. Számomra ez a tevékenység már-már nem is munka, hanem inkább szórakozás.

Azon cégek és magánszemélyek megkeresését várom, akik minőséget szeretnének – de nem akarnak felesleges havi / éves díjakat különböző webstúdiok és / vagy marketingügynökségek számára rendszeresen kifizetni. Nálam általában egyszeri díj van, a hibajavítás minden esetben ingyenes. Hab a tortán, hogy csak adminisztrációs felülettel ellátott honlapokat készítek, így az ügyfeleim- könnyedén maguk is frissíthetik az általam átadott weblapjaikat.

A honlapkészítés szerves része a grafikai tervezés és napjainkra szintúgy a videóvágás is. Ebből adódóan vállalom logók / névjegykártyák / szórólapok / kiadványok, de éppígy esküvői videók / céges rendezvények / családi találkozók / egyéb események felvételét és annak komplett megvágását, egyedi módon történő átadását is.

A bizonyítványaim teljes mértékben reprezentálják mindazt amivel foglalkozom. Szombathelyen Kommunikátor, Budapesten Webprogramozó, Sopronban pedig Logisztikus végzettséget szereztem az évek során. Továbbra is folyamatosan képzem magam azért, hogy az ügyfeleim – ár / érték arányban – a lehető legjobb minőséget kapják végeredményként.

Szeretettel várom ingyenes árajánlatkérésedet, adj esélyt, hogy együtt valami igazán klassz dolgot hozhassunk létre!


HAVI DÍJ

ÉVES DÍJ


Sopron településen levő cég nem csak a soproni, hanem a Sopronon kívül lakó potenciális vevőket is megtalálhatja az internet segítségével. A mai világban a kereskedelem és a szolgáltatás egyre inkább kiszélesíthető országos szintre is.

Az országosan végezhető, Sopronon kívüli potenciális ügyfelek száma általában jóval meghaladja a soproni potenciális ügyfelek számát.

Amennyiben Ön, Sopron településen levő cég szeretne Sopron településén több ügyfelet, vagy nem csak soproni ügyfeleke, akkor érdemes Önnek honlapkészítésbe belevágni.


Vissza a többi hirdetéshez!

Kereső

Keress több mint 981 hirdetés között!Nézd meg ezeket isAlways Better Marketing

9423 Ágfalva, Kosbor u. 21.


+36 20 237 7495


Bővebben

Mészáros Ádám egyéni vállalkozó

Mészáros Ádám


06-70/658-2521


Bővebben

Natur-Shop Reform élelmiszer üzlet

9400 Sopron, Várkerület 4.


06 20 447 3665


Bővebben