Artner & Heiner hitel és ingatlanA nagy múltú Artner & Heiner Ingatlan és Hiteliroda, új vezetőséggel várja régi és új ügyfeleit! Irodánk profilja többek között használt és új építésű ingatlanok forgalmazása, ingatlanok bérbeadása, teljes körű hitelügyintézés, hitelkiváltás, továbbá LTP, CSOK, NOK ügyintézés!
Szolgáltatásaink minőségét kollégáink hozzáértése és kitartó munkája garantálja. Irodánk Sopronban, a Színház u. 13. alatt található ahol reméljük, hamarosan találkozunk, és ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt!
Ne feledje, nálunk biztosan megtalálja számításait!

Gondolta volna?
Egy magyar ember élete során átlagosan három alkalommal vesz lakást! Ön szerint ez elegendő arra, hogy kellő rutint szerezzen a témában? Vajon, ha átlag 10-15 évente cserél otthont, képben lehet az időközben történt változásokban?
Sokan panaszkodnak a vásárlás vagy eladás utáni rossz tapasztalatukról. Sajnos utólag ezen már nem segíthetünk. Egyet tehetünk, megelőzzük az elrontható helyzeteket, a rossz döntéseket!
„Miért fizessek többszázezer forintot egy ingatlanosnak, amikor én is el tudom adni?” És ez sok esetben igaz is, ahogy sok ember anélkül meg tudja szerelni az autóját, hogy elvinné szerelőhöz, vagy ki tudja gumis nélkül cserélni a téligumikat.
Az ingatlanértékesítés egy kényelmi szolgáltatás, amit nem fog mindenki igénybe venni, és ezt az ingatlanosoknak is el kellene fogadniuk. Nem szabad fűt-fát ígérni, csak az igazat: „Megbeszéljük, hogy mi az az összeg, amit mindenképpen a kezébe szeretne kapni és eszerint kalkuláljuk a sikerdíjat, valamint eszerint kezdjük meg az értékesítést.” – mondanám én.
Ez nem azt jelenti, hogy rátesszük a jutalékot, hanem azt, hogy a jelenleg iszonyatosan túlárazott piacon elmagyarázzuk a tulajdonosnak azt, hogy az ő lakását mennyiért kezdjük el hirdetni és ebből fog lejönni az alku és a sikerdíj, így az piaci áron lesz értékesítve. Minősített vevőink vannak, csak olyan vevőnek mutatjuk meg az ingatlant, aki mögött van fedezet. Segítjük, hogy biztonságban, főleg a megfelelő áron kössön üzletet. Bízza Ránk Ön is ingatlanát! Hívjon bizalommal!

krisztian@artneringatlan.eu
NÉMETH KRISZTIÁN
Telefon: +36304002523Vissza a cikkekhez!